Roy Boermeester

Roy Boermeester

Roy Boermeester

Geboren: 29 januari 1956
Beroep: Projectspecialist Personeel en Organisatie

Contactgegevens:

Adres:
Monnikserf 13
5706 JM Helmond

Telefoon: 06 – 22 60 73 66
E-mailadres: rboermeester@gmail.com

Over Roy

Ik ben Roy Boermeester, een vijftiger die ondertussen al weer meer dan 10 jaar in Helmond Brandevoort woont samen met Annelies, mijn vrouw, en mijn kinderen Lisa en Luuk, nu 25 en 20 jaar. Ik werk bij Reef, een detacheringbureau in Eindhoven als projectspecialist Personeel en Organisatie.

In de afgelopen jaren heb ik als vrijwilliger geprobeerd mijn bijdragen aan deze wijk te leveren. Zo ben ik bestuurlid van de wijkraad en van de Stichting Sporten en Bewegen in Brandevoort geweest. In 2011 hebben een enthousiaste medebewoner en ik de basketbal vereniging Black Shots opgericht. Deze vereniging is inmiddels uitgegroeid tot een vereniging van 100 leden, die in Brandevoort en in de VEKA hal trainen en hun competitiewedstrijden spelen.

Als burgerlid namens de PvdA van de commissie Samenleving heb ik kennis mogen maken en ervaring kunnen opdoen met vele belangrijke onderwerpen zoals passend onderwijs, het Speelhuis, WMO (zorg), AWBZ. Oftewel onderwerpen die alle Helmonders aangaan.

PvdA Helmond

Weet wat er speelt in Helmond


  • De eerste Helmondse progressieve borrel (politiek cafĂ©) in 2016 is een feit. Nu, met een goede opkomst, in de Cacaofabriek in Helmond.