Annegien Wijnands

Annegien Wijnands

Annegien Wijnands

Geboren: 22 augustus 1967
Beroep: wethouder gemeente Best

Contactgegevens:

Telefoon: 06 – 22 77 93 41
E-mailadres: annegien@hotmail.com
Volg Annegien op Twitter: @Annegienwijn

Over Annegien

Helmond is een fijne stad die een sterke en zichtbare PvdA verdient. Als voorzitter van de afdeling wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen.

In de afgelopen jaren ben ik actief geweest als Statenlid en fractievoorzitter in de Brabantse Staten. Daarnaast ben ik wethouder geweest in Nuenen en Dongen.

Naast mijn politieke activiteiten, heb ik een eigen trainings- en adviesbureau dat vooral gericht is op het ondersteunen van veranderingen, bij mensen en organisaties.

Als voorzitter heb ik een aantal ambities. Ik wil de leden actiever betrekken bij leuke en interessante evenementen. Maar niet alleen de leden, ik wil dat de vereniging, want dat is de PvdA, laagdrempelig is en dat een ieder aanwezig kan zijn bij onze activiteiten en dat een ieder ons weet te vinden. Inhoud én gezelligheid als binding! Dus mocht u interesse hebben….aarzel niet en neem contact met me op!

Groet én succes,

Annegien

PvdA Helmond

Weet wat er speelt in Helmond


  • De eerste Helmondse progressieve borrel (politiek café) in 2016 is een feit. Nu, met een goede opkomst, in de Cacaofabriek in Helmond.