Neco Kaygisiz

Neco Kaygisiz

Neco Kaygisiz

Geboren: 3 september 1967
Beroep: EXO medewerker verkeersteam politie

Contactgegevens:

Adres:
Wethouder van Wellaan 76
5703 CM Helmond

Telefoon: 06 – 23 22 48 13
E-mailadres: selvioglu@gmail.com

Over Neco

Mijn naam is Necati Kaygisiz. Mijn roep naam is Neco. Ik ben getrouwd en vader van 2 zoons. Ik ben in 2000 lid geworden van de Partij van de Arbeid. Van beroep ben ik verkeersmedewerker van de politie Oost Brabant.

De stad die ik vanuit mijn dagelijks werk en mijn sociale omgeving als mijn broekzak ken en waarvan ik als geen ander weet wat er in Helmond speelt en leeft voor en achter de deur. Ik ben in 2014 opnieuw gekozen door de Helmondse kiezers om de PvdA in de gemeenteraad te vertegenwoordigen. Ik ben voor een eerlijke politiek, maak mij dan ook sterk voor de zwakkeren onder ons. Ook gaat mijn aandacht naar jeugd en veiligheid.

Ik heb me in de Helmondse raad steeds  ingezet voor de burger op straat. Uiteindelijk zijn wij ook door hen gekozen om eerlijk en betrouwbaar en ook vooral  sociaal beleid te voeren. Ik ben altijd gedreven en daarom ben ik ook vaak onder deze burgers van onze gemeente te vinden.

PvdA Helmond

Weet wat er speelt in Helmond


  • De eerste Helmondse progressieve borrel (politiek café) in 2016 is een feit. Nu, met een goede opkomst, in de Cacaofabriek in Helmond.