Thom van den Brule

Thom van den Brule

Thom van den Brule

Geboren: 1964
Beroep: Teamleider specialistische GGZ

Contactgegevens:

E-mailadres: t.van.den.brule@pvdahelmond.nl
Tevens bereikbaar via secretariaat PvdA Helmond
Volg Thom op Twitter en LinkedIn

Over Thom

De afgelopen jaren heb ik me intensief ingezet voor onze afdeling. Eerst zo’n 5 jaar als voorzitter van de afdeling en sinds mei 2015 als algemeen bestuurslid. Ik woon sinds 1993 in ” De Rijpelberg” en voel me hier erg thuis. Ik ben getrouwd en heb 3 zonen. Door hen ben ik terecht gekomen bij HC Helmond. Ik coach daar als vrijwilliger één van de jongensteams. Ik werk binnen de verslavingszorg als teamleider specialistische GGZ. Mijn interesse ligt met name bij de fractie en ik ben dan ook blij dat ik gevraagd ben om Roy Boermeester op te volgen als burgercommissielid. De politiek zo dicht mogelijk bij de kiezer brengen vind ik erg belangrijk.

De afgelopen jaren hebben we mooie successen behaald. De dossiers N279 en Helmond Sport/Berkendonk zijn hier goede voorbeelden van. Behalve dat ik nu burgercommissielid ben, ben ik ook de congresafgevaardigde van onze afdeling. Ik hoop samen met de leden op onze congressen de invloed van de afdeling Helmond en het samenwerkingsverband met ” De Peel” voelbaar te kunnen maken. Ik heb daar jullie steun en inbreng hard bij nodig.

Hopelijk komen we elkaar tegen bij één van onze vele activiteiten.

PvdA Helmond

Weet wat er speelt in Helmond


  • De eerste Helmondse progressieve borrel (politiek café) in 2016 is een feit. Nu, met een goede opkomst, in de Cacaofabriek in Helmond.